Un fost polițist cu „Spiru Haret” vrea să devină primarul orașului Darabani

Un fost polițist cu „Spiru Haret” vrea să devină primarul orașului Darabani

Pro România și-a anunțat viitorul candidat la Primăria Darabani. Este vorba de Sandu Horodincu, fost polițist de frontieră, cel care conduce de doi ani organizația de la Darabani a formațiunii politice. Horodincu dorește ca Pro România să obțină la Darabani 3-4 funcții de consilier local și s-ar mulțumi și cu funcția de viceprimar, fiind conștient de faptul că Alin Gîrbaci, candidatul liberalilor, este favorit la funcția de edil șef. 

Sandu Horodincu este un vechi simpatizant al ex-premierului Victor Ponta, motiv pentru care s-a înscris acum doi ani în Pro România și a format organizația de la Darabani a partidului. 

„Am văzut în domnul Ponta un tip cu o coloană vertebrală mult mai bună ca la celelalte partide, un bun politician. Mi-a plăcut programul lor, modul de abordare”, a declarat pentru Darabaneni.ro, politicianul dărăbănean. 

Horodincu spune că cei peste 80 de membri Pro România din Darabani l-au convins să candideze la Primăria orașului de pe malul Prutului.

Sandu Horodincu are 55 de ani și lucrat 32 de ani ca agent în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani, iar 9 ani a fost lider de sindicat. În 2008 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret”. În prezent este pensionar și instructor auto. Are doi copii studenți la Iași.

Îmi doresc un oraș curat, un pic de ordine în cadrul administrației publice, a Primăriei, mai bine trasate sarcinile. Unde este ordine este și disciplină, cetățeanului să i se acorde o mai mare atenție în rezolvarea problemelor”, a declarat pentru sursa citată Sandu Horodincu, în legătură cu planurile sale la Primăria Darabani.

De asemenea, candidatul Pro România susține că este aproape de finalizarea unui memoriu adresat europarlamentarului Corina Crețu, pentru alocarea de fonduri europene în vederea racordării la gaz a Darabaniului. Horodincu spune că nu va schimba niciodată barca politică.

Are energia necesară şi curajul de a candida la primăria Darabani pentru a se implica în administraţia locală de acolo. Îşi doreşte ca şi Darabaniul să devină un oraş curat, mai bine administrat. Domnul Horodincu ştie că fondurile europene nerambursabile sunt gura de oxigen a administraţiilor locale”, a transmis Mihaela Huncă, deputat Pro România, pe pagina sa de socializare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
300

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
514

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...