Un controversat liberal pleacă din PNL și din Consiliul Local. Consiliera lui Flutur îi va lua locul

Un controversat liberal pleacă din PNL și din Consiliul Local. Consiliera lui Flutur îi va lua locul

Consiliul Local Botoșani va suferi o reconfigurare, la finele acestei luni. Liberalii au anunțat că Mihai Ștefan nu mai face parte din organizație, după ce a înaintat o demisie atât din cadrul PNL Botoșani, cât și din cadrul Consiliului, pe care a încercat apoi să o anuleze.

Modificarea situației lui Ștefan a pornit de la un scandal mediatizat în luna mai, când în spațiul public au apărut imagini din care reieșea clar un gest greu de calificat pe care fostul liberal l-ar fi comis. Acesta ar fi urinat în fața Primăriei, cu toate că, ulterior, a negat acuzația, motivând că doar își așeza pantalonii. Zvonuri inițiale alimentau ideea că, în momentul adoptării unui astfel de comportament, consilierul local ar fi fost în stare de ebrietate. Zvonuri, din nou, negate.

Ca urmare a controverselor generate, Mihai Ștefan a înaintat demisii către PNL Botoșani și către Consiliul Local. Ulterior, acesta a depus noi solicitări, cerând anularea celor dintâi. Organizația județeană, însă, a stabilit că acesta nu se mai numără printre membrii săi.

În locul controversatului consilier, va veni Cristina-Brândușa Miron, consiliera lui Cătălin Fluture, primarul municipiului Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...