Ruşii mor de râs de Rogozin şi de Dodon

În timp ce Rogozin şi Dodon sunt turbaţi (expresia îi aparţine lui Rogozin), presa din Rusia, cât şi simplii cetăţeni nu sunt deloc empatici: ei se prăpădesc de râs de păţania vicepremierului şi prietenului său Dodon.

Ruşii mor de râs de Rogozin şi de Dodon

   Foto: Федеральное агентство новостей

Hohotele sunt justificate: cu toţii ştim că Rogozin are interdicţie de-a circula pe teritoriul Uniunii Europene, ca urmare a sancţiunilor pe care le-a primit Rusia. El a fost ca un fel de Vovka sau Bulă care şi-a încercat totuşi norocul. Dar cum se spune pe la noi, nu i-a „ieşit”, scrie Alexandru Vakulovski pe deschide.md.

Dacă Dodon şi Rogozin au crezut totuşi că vor petrece o noapte împreună, la Chişinău, cu cină romantică la Condriţa, apoi un week-end la Tiraspol, înseamnă că nu sunt cu picioarele pe pământ, ca să nu zic proşti. La cât de ridicol era planul, pe atât de ridicoli au fost bulbucii de turbare de după. Chiar şi ştirile legate de acest subiect de pe site-urile serioase de ştiri din Rusia sunt pline de ironie, nu poţi lua foarte serios o glumă proastă între Tanda şi Manda, cum au părut vicepremierul rus şi socialistul moldovean.

S-a râs mult de mesajele ameninţătoare ale lui Rogozin de pe Twitter, pentru că nu e prima oară când vicepremierul se învineţeşte, fulgeră şi tună în direcţia României, chiar dacă nici ungurii nu l-au lăsat să aterizeze. Site-ul Meduza i-a adunat toate mesajele lui Rogozin legate de deplasarea în Moldova, dar şi glumele internauţiulor. Nimeni nu-l ia în serios pe oficialul rus.

A fost şi mai amuzant faptul că Rogozin, întors acasă, a continuat să facă circ pe reţelele de socializare şi noaptea, iar dimineaţa şi-a şters postările. După cum se pare, Dmitri Olegovici şi-a înecat amarul în votcă, iar dimineaţa, la mahmureală, n-a fost foarte mândru de aberaţiile lui furioase.

Totuşi Rogozin a mimat „grija” faţă de ceilalţi pasageri ai avionului, chiar dacă anume el se face vinovat că oamenii au trebuit să suporte o zi întreagă plină de cerculeţe deasupra Ungariei. Apropo, până şi de desenul deasupra Ungariei s-a râs, seamănă prea tare cu un performance de-al grupului Voina şi anume cu penisul desenat pe un pod din faţa unui sediul FSB.

Dacă există vreo lecţie pentru noi în toată tărăşenia asta, e faptul că şi alţii au politicieni clovni, nu doar moldovenii, încheie Alexandru Vakulovski.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...