PSD, curtat de foşti adversari politici. Membrii organizaţiei reacţionează!

Sămânţă de ceartă în rândul social- democraţilor dorohoieni. Apariţia unor adeziuni- surpriză la PSD, provenite din tabăra politică adversă, a stârnit indignare.

PSD, curtat de foşti adversari politici. Membrii organizaţiei reacţionează!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Întruniţi în şedinţă la sfârşitul săptămânii trecute, social- democraţii dorohoieni s-au trezit cu o surpriză: cererile de adeziune depuse de doi liberali cu state vechi: Manuel Popa, provenit din rândurile fostului PDL şi care în ziua următoare ar fi trebuit să candideze pentru o funcţie de conducere în cadrul PNL Dorohoi, şi Sorin Clim, fostul viceprimar al Dorohoiului în mandatul 2008- 2012 şi fost director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri în perioada 2012- 2017.

Propunerea de primire a celor doi în PSD ar fi fost lansată de liderul PSD Dorohoi, Dorin Alexandrescu, însă s-a izbit de refuzul categoric al membrilor Biroului Politic al organizaţiei. "Relaţia dintre Sorin Clim şi domnul preşedinte a fost întotdeauna foarte bună, astfel că încercarea de trecere dintr-o tabără în alta nu ne-a mirat aşa tare, Sorin caută sprijin în rândul social-democraţilor de câteva luni. În schimb, ne-a surprins intenţia lui Manuel Popa. Cert este că propunerea a fost respinsă aproape în unanimitate", spun surse politice.

Contactat de Ştiri.Botoşani.Ro, Dorin Alexadrescu nu a dorit să comenteze informaţia. "Nu sunt hârtii depuse sau solicitări scrise de la persoanele în cauză, restul sunt vorbe", a susţinut primarul municipiului.

În 2014, PSD şi-a deschis uşile pentru politicienii din alte partide într-o acţiune ce s-a întins la nivelul întregii ţări, sub denumirea de "Ordonanţa lui Dragnea". Atunci aleşii locali au avut la dispoziţie 45 de zile să schimbe partidul fără a-şi pierde mandatul, iar la nivelul judeţului mulţi aleşi locali au părăsit PNL şi PDL pentru a se înrola în marea "armată" social- democrată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1221

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5114

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1762

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...