PSD, curtat de foşti adversari politici. Membrii organizaţiei reacţionează!

Sămânţă de ceartă în rândul social- democraţilor dorohoieni. Apariţia unor adeziuni- surpriză la PSD, provenite din tabăra politică adversă, a stârnit indignare.

PSD, curtat de foşti adversari politici. Membrii organizaţiei reacţionează!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Întruniţi în şedinţă la sfârşitul săptămânii trecute, social- democraţii dorohoieni s-au trezit cu o surpriză: cererile de adeziune depuse de doi liberali cu state vechi: Manuel Popa, provenit din rândurile fostului PDL şi care în ziua următoare ar fi trebuit să candideze pentru o funcţie de conducere în cadrul PNL Dorohoi, şi Sorin Clim, fostul viceprimar al Dorohoiului în mandatul 2008- 2012 şi fost director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri în perioada 2012- 2017.

Propunerea de primire a celor doi în PSD ar fi fost lansată de liderul PSD Dorohoi, Dorin Alexandrescu, însă s-a izbit de refuzul categoric al membrilor Biroului Politic al organizaţiei. "Relaţia dintre Sorin Clim şi domnul preşedinte a fost întotdeauna foarte bună, astfel că încercarea de trecere dintr-o tabără în alta nu ne-a mirat aşa tare, Sorin caută sprijin în rândul social-democraţilor de câteva luni. În schimb, ne-a surprins intenţia lui Manuel Popa. Cert este că propunerea a fost respinsă aproape în unanimitate", spun surse politice.

Contactat de Ştiri.Botoşani.Ro, Dorin Alexadrescu nu a dorit să comenteze informaţia. "Nu sunt hârtii depuse sau solicitări scrise de la persoanele în cauză, restul sunt vorbe", a susţinut primarul municipiului.

În 2014, PSD şi-a deschis uşile pentru politicienii din alte partide într-o acţiune ce s-a întins la nivelul întregii ţări, sub denumirea de "Ordonanţa lui Dragnea". Atunci aleşii locali au avut la dispoziţie 45 de zile să schimbe partidul fără a-şi pierde mandatul, iar la nivelul judeţului mulţi aleşi locali au părăsit PNL şi PDL pentru a se înrola în marea "armată" social- democrată.

 

Spune-ne opinia ta