Ministrul de Finanțe tot n-a aflat că s-au scumpit carburanții: Circul cu șofer

Ministrul de Finanțe tot n-a aflat că s-au scumpit carburanții: Circul cu șofer

La doua saptamani de la prima declaratie in care a spus ca nu a urmarit pretul la pompa si, deci, nu poate sa confirme ca s-au scumpit carburantii in urma aplicarii de catre Guvern a supraaccizei, ministrul de Finante Ionut Misa inca n-a trecut pe langa o benzinarie.

La iesirea de la sedinta BNR, unde a fost trimis de Liviu Dragnea si Mihai Tudose, dupa cum singur a declarat, Misa a fost intrebat de jurnalisti si despre scumpirea carburantilor.

"Sincer, nu m-am uitat la preturile carburantilor. Inteleg tot de la dvs., de la media, ca pretul ar fi crescut intr-o proportie mult mai mica", a raspuns Misa.

Socati de raspunsul ministrului, jurnalistii l-au intrebat, mai in gluma, mai in serios, daca merge cu metroul de n-a vazut o benzinarie in doua saptamani.

"Marea majoritate a timpului circul cu sofer", a fost raspunsul sefului Finantelor.

Intrebat daca e totusi normal sa nu aiba niciun contact cu astfel de realitati economice care afecteaza viata de zi cu zi a fiecarui roman, Misa a spus ca rolul ministrului de Finante nu e sa urmareasca pretul la pompa.

"Rolul meu e sa urmaresc politicile fiscale, nu sa citesc in fiecare zi pretul de la pompa", a mai spus ministrul, adaugand ca ar pierde foarte mult timp daca ar sta mereu sa vada evolutia preturilor carburantilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...