Lista neagră a lui Tudose. Ce miniștri sunt pe făraș!

"Nu pot să merg cu ceva despe care eu cred că nu merge. E un partid care a avut un program electoral care m-a învestit și pe mine. Înțeleg că este un program politic".

Lista neagră a lui Tudose. Ce miniștri sunt pe făraș!

Cinci miniștri sunt vizați de miniremanierea dorită de premierul Mihai Tudose. Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Viorel Ilie, miniștri acuzați de DNA, se află pe lista neagră a lui Tudose. Ministrul Transporturilor și cel pentru IMM-uri, Răzvan Cuc, respectiv Ilan Laufer, ar fi ceilalți doi.

”Știți foarte bine: doamna de la Fonduri Europene (Rovana Plumb - nr.) doamna de la Investiții Publice (Sevil Shhaideh - nr.), apoi mai e și relația cu Parlamentul (Viorel Ilie - nr.). Și mai am doi colegi pe care îi voi ruga să părăsească Guvernul”, a declarat Tudose într-o intervenție la Realitatea TV întrebat despre remaniere.

Întrebat dacă va rămâne în funcție dacă PSD nu îi va accepta cele 5 remanieri, Tudose a spus: ”Nu pot să merg cu ceva despre care se spune că nu merge. Nu pot să merg cu ceva despe care eu cred că nu merge. E un partid care a avut un program electoral care m-a învestit și pe mine. Înțeleg că este un program politic”.

Pe de altă parte, scrie Cotidianul.ro, premierul și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea cu privire la activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Tudose a declarat anterior, luni, la Antena 3, că dorește ”o mini remaniere” care va viza mai mulți miniștri, invocând ”probleme de percepție la nivelul opiniei publice și, în unele situații, la nivelul Comisiei Europene”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...