Liderul liberalilor confirmă: noul prefect va fi Dan Nechifor

Liderul liberalilor confirmă: noul prefect va fi Dan Nechifor

Președintele organizației județene a PNL, Costel Șoptică, a confirmat oficial că Dan Nechifor va reveni la conducerea Instituției Prefectului. Liderul liberalilor nu a anunțat și numele celui care va ocupa funcția de subprefect, cu toate că se vehiculează că postul îi va reveni unuia dintre adjuncții Casei de Pensii.

În prezent, Dan Nechifor este director executiv adjunct al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Botoşani. Imediat ce va fi înlocuit, Șlincu va reveni la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Botoșani.

„Am luat în discuție nominalizarea domnului Dan Nechifor. Este opțiunea care a rezultat în urma discutării mai multor propuneri. Și vreau să vă spun că și în continuare acest lucru este deschis… Este o propunere, intră în verificări. Sunt proceduri care aparțin Ministerului de Interne. Pentru funcția de subprefect sunt discuții. Sunt mai multe persoane care au aplicat și nu pot să vă spun numele”, a declarat Costel Șoptică.

Schimbarea prefectului și cea a subprefectului vor avea loc după turul doi al alegerilor prezidențiale.

”Ceea ce vă pot spune, în urma discuțiilor avute la București, într-o manieră foarte directă, deocamdată, prefecții vor rămâne la Ministerul de Interne, pentru că ar fi fost foarte complicat de trecut la Ministerul Dezvoltării și probabil că vor ajunge sub Secretariatul General al Guvernului”, a precizat liderul PNL de Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
478

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...