Funcție de consilier la Ministerul Muncii, părăsită de un ales municipal din Botoșani

Funcție de consilier la Ministerul Muncii, părăsită de un ales municipal din Botoșani

Un membru al PSD Botoșani, ajuns în luna martie pe un post de consilier la cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Muncii nu mai ocupă această funcție.

Social-democrata Andreea Buiuc, care este și consilier municipal în Botoșani, a anunțat pe Facebook plecarea din minister.

"Astazi incepe o noua etapa in viata mea. O noua etapa in dezvoltarea mea profesionala. Desi mi-a fost destul de greu, a trebuit intr-un final sa iau o decizie. Functia de consilier al domnului secretar de stat Adrian Marius Rindunica mi-a adus foarte multa satisfactie profesionala. Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a avut cea mai mare raspundere in aceste luni de guvernare: legea salarizarii. Multumesc domnului secretar de stat Adrian Marius Rindunica si colegilor mei, pentru ca a fost o onoare si o incantare sa lucrez si sa colaborez cu oameni atat de valorosi. Cu certitudinea si convingerea ca vom ramane prieteni, am sufletul si inima impacata. De astazi am decis sa imi continui activitatea profesionala si sa mai fac un pas in cariera mea, dand curs ofertei unei companii private de investitii si dezvoltare imobiliara. Functia de conducere in aceasta companie este o noua provocare. Nu renunt la politica, raman in continuare in Consiliu Local al orasului nostru, si promit sa fiu la fel de bine informata si implicata in problemele societatii noastre reprezentand interesele cetatenilor care au votat PSD in Consiliul Local, Parlament si nu numai", a scris Andreea Buiuc pe rețeaua de socializare. 

În perioada celor câteva luni cât a fost angajată a Ministerului Muncii, Andreea Buiuc a absentat de mai multe ori de la ședințele de Consiliu Municipal. Rămâne de văzut dacă și noua activitate din domeniul privat o va împiedica să ajungă la toate ședințele unde are calitatea de ales local. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
146

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
234

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...