Un cunoscut comisar al Rutierei din Botoșani, rănit într-un accident petrecut în timpul unei misiuni

Un cunoscut comisar al Rutierei din Botoșani, rănit într-un accident petrecut în timpul unei misiuni

Unul dintre cei mai cunoscuți comisari din cadrul Poliției Rutiere Botoșani a fost rănit într-un accident în care a fost implicată și o autospecială a Poliției Rutiere.

Polițistul se afla într-o Dacia Logan MCV, în misiune, în zona localității Vârfu Câmpului, unde a oprit un autoturism pentru o verificare de rutină. Mașinile erau trase pe partea dreaptă a drumului, în momentul în care comisarul de poliție Eduard Iacob se afla în autospecială, unde completa un proces verbal.

Din spate, un autoturism marca Ford Mondeo, condus de către un bărbat de 32 de ani, a venit cu viteză și a intrat în plin în mașina de poliție, pe care a proiectat-o într-un șanț.

În urma impactului, comisarul a început să resimtă dureri, venind cu o mașină particulară la Urgențe, unde a fost supus mai multor investigații. Acesta a fost diagnosticat cu mai multe contuzii și traumatisme la nivelul unui membru inferior și la coloana cervicală, fiind, însă, în afara oricărui pericol.

La fața locului a ajuns și un echipaj de polițiști criminaliști, fiind demarată o anchetă, care a scos la iveală și că șoferul vinovat consumase alcool, fiind testat cu etilotestul, iar rezultatul indicând 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto de 32 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, iar permisul acestuia a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
121

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...