Un bărbat în vârstă de 63 de ani a ajuns la Urgențe, după ce a spulberat cu TIR-ul un gard de beton, oprindu-se milimetric de o locuință

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a ajuns la Urgențe, după ce a spulberat cu TIR-ul un gard de beton, oprindu-se milimetric de o locuință

Un accident rutier a avut loc, marți, în jurul orelor prânzului, în localitatea Orășeni-Deal, din comuna Curtești, pe DJ 208C. Conducătorul auto al unui TIR, care se deplasa dinspre Botoșani, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, autovehiculul trecând printr-un gard de beton și oprindu-se la distanță de nici un metru de o casă locuită.

Bărbatul a sesizat imediat forțele de intervenție, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 12:40.

La fața locului au fost direcționate un echipaj de poliție, precum și pompieri ai Garnizoanei de Intervenție din Botoșani, pregătiți să intervină în cazul unei operațiuni de descarcerare.

În urma evenimentului, șoferul, în vârstă de 63 de ani, a fost rănit. Un echipaj al SMURD a preluat victima, aceasta fiind transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Ca urmare a vătămării corporale, Ioan P. nu a putut fi testat alcoolscopic, polițiștii deplasându-se la spital, unde vor preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și vor continua cercetările.

UPDATE: Potrivit unor surse din anchetă, șoferul a evitat o căruță ajunsă pe sensul său de mers, condusă de către un bărbat de 52 de ani. Conducătorul auto a virat brusc la stânga, pentru a evita coliziunea cu atelajul, a intrat pe contrasens, a pierdut controlul și a fost proiectat de pe asfalt.