Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost muşcat în zona intimă de câinele unor prieteni!

Un bărbat din judeţul Botoşani a ajuns la spital după ce câinele unor prieteni l-a muşcat de mai multe ori în zona intimă. 

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost muşcat în zona intimă de câinele unor prieteni!

Bărbatul, de 44 de ani, din Dorohoi s-a dus, miercuri, în vizită la nişte prieteni din comuna George Enescu şi când a intrat în curte a fost atacat de câinele familiei, un pitbull.

Animalul s-a năpustit asupra sa şi l-a muşcat de mai multe ori în zona intimă. Cu greu a fost îndepărtat de stăpânii săi care au anunţat cadrele medicale. Din cauza durerii puternice, bărbatul a fost găsit în agonie şi cu o hemoragie puternică la nivelul organelor genitale.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Dorohoi. 

„Pacientul a suferit mai multe plăgi muşcate în regiunea organelor genitale. A fost transportat la Spitalul Dorohoi pentru îngrijiri şi pentru a se decide conduita terapeutică”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
291

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
505

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...