Maşină răsturnată la Ipoteşti! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Trei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.

Maşină răsturnată la Ipoteşti! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ipoteşti. O şoferiţă din Borşa, judeţul Maramureş, în vârstă de 37 de ani, aflată la volanul unui Opel Corsa, a pierdut controlul asupra volanului. Intr-o curbă, autoturismul a ieşit de pe şosea, s-a dat peste cap şi a rămas pe cupolă pe câmpul de pe marginea drumului.

Parapetul din metal de pe marginea şoselei a fost rupt, la fel şi mai mulţi copăcei.

Toate cele trei persoane aflate în maşină au reuşit să iasă singure din interiorul vehiculului şi au sunat la 112 după ajutor.

În scurt timp la locul accidentului au ajuns cadrele medicale şi poliţiştii, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Femeia aflată la volan a primit la faţa locului îngrijiri de la echipajul de pe ambulanţă, iar cei doi pasageri au fost de asemenea preluaţi şi vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii.

Cele trei persoane veneau de la Botoşani unde au făcut cumpărături pentru înmormântarea unei rude. Din primele cercetări făcute de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Comuna Mihai Eminescu se află sub Cod Galben de polei până la ora 18.00.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
246

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
91

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
60

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...