Transportat în stare critică la spital, după ce un copac s-a prăbușit peste el

Transportat în stare critică la spital, după ce un copac s-a prăbușit peste el

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Leorda, județul Botoșani, a ajuns la Urgențe în stare critică, după ce un copac s-a prăbușit peste el, marți dimineață.

Incidentul s-a produs într-o pădure situată la marginea localităţii, unde bărbatul a mers, împreună cu mai mulți consăteni, să adune lemne căzute. La un moment dat, însă, un cireș putred, de dimensiuni considerabile s-a prăbușit peste localnic, punându-l la pământ.

Cunoștințele cu care s-a însoțit, au auzit țipetele de durere ale rănitului, au îndepărtat trunchiul de pe spatele acestuia și au solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 7:00. Victima și-a pierdut, pentru câteva momente, cunoștința, redevenind conștient până la sosirea ajutoarelor.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la faţa locului, i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Acesta prezenta un traumatism toracic prin strivire și acuza dificultăți de respirație.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta desfășurându-se in rem.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
16

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
116

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
75

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...