Transportat în stare critică la spital, după ce un copac s-a prăbușit peste el

Transportat în stare critică la spital, după ce un copac s-a prăbușit peste el

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Leorda, județul Botoșani, a ajuns la Urgențe în stare critică, după ce un copac s-a prăbușit peste el, marți dimineață.

Incidentul s-a produs într-o pădure situată la marginea localităţii, unde bărbatul a mers, împreună cu mai mulți consăteni, să adune lemne căzute. La un moment dat, însă, un cireș putred, de dimensiuni considerabile s-a prăbușit peste localnic, punându-l la pământ.

Cunoștințele cu care s-a însoțit, au auzit țipetele de durere ale rănitului, au îndepărtat trunchiul de pe spatele acestuia și au solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 7:00. Victima și-a pierdut, pentru câteva momente, cunoștința, redevenind conștient până la sosirea ajutoarelor.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la faţa locului, i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Acesta prezenta un traumatism toracic prin strivire și acuza dificultăți de respirație.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta desfășurându-se in rem.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
237

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
597

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
31

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...