Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

 Barajul Stanca-Costesti  Foto: Stiri.Botosani.ro

O fată și un băiat care au intrat, luni, în apa Barajului de la Stânca-Costești au văzut moartea cu ochii după ce au căzut în apă, în zonă curenții fiind puternici.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, și băiatul, de 25 de ani, s-au aventurat pe apă pe o saltea pneumatică. La un moment dat au căzut de pe saltea și nu au mai reușit să ajungă la mal, țipând disperați după ajutor.

Mai multe persoane care se aflau pe plajă au sărit să îi salveze, reușind să îi aducă pe uscat, cei doi tineri fiind conștienți.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Ștefănești, dar a plecat și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, fata și băiatul urmând a fi aduși la spital pentru mai multe investigații. 

În urmă cu două săptămâni, un bărbat de 42 de ani care s-a aventurat cu o saltea penumatică pe barajul de la Stânca și-a pus pe jar amicii după ce a dispărut din raza lor vizuală, fiind alertați pompierii. Când să iasă din subunitatea de la Ştefăneşti, aceştia au fost anunţaţi că bărbatul ieşise din apă, viu şi nevătămat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
541

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
606

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
963

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...