Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

 Barajul Stanca-Costesti  Foto: Stiri.Botosani.ro

O fată și un băiat care au intrat, luni, în apa Barajului de la Stânca-Costești au văzut moartea cu ochii după ce au căzut în apă, în zonă curenții fiind puternici.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, și băiatul, de 25 de ani, s-au aventurat pe apă pe o saltea pneumatică. La un moment dat au căzut de pe saltea și nu au mai reușit să ajungă la mal, țipând disperați după ajutor.

Mai multe persoane care se aflau pe plajă au sărit să îi salveze, reușind să îi aducă pe uscat, cei doi tineri fiind conștienți.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Ștefănești, dar a plecat și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, fata și băiatul urmând a fi aduși la spital pentru mai multe investigații. 

În urmă cu două săptămâni, un bărbat de 42 de ani care s-a aventurat cu o saltea penumatică pe barajul de la Stânca și-a pus pe jar amicii după ce a dispărut din raza lor vizuală, fiind alertați pompierii. Când să iasă din subunitatea de la Ştefăneşti, aceştia au fost anunţaţi că bărbatul ieşise din apă, viu şi nevătămat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1437

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
722

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
492

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...