Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

 Barajul Stanca-Costesti  Foto: Stiri.Botosani.ro

O fată și un băiat care au intrat, luni, în apa Barajului de la Stânca-Costești au văzut moartea cu ochii după ce au căzut în apă, în zonă curenții fiind puternici.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, și băiatul, de 25 de ani, s-au aventurat pe apă pe o saltea pneumatică. La un moment dat au căzut de pe saltea și nu au mai reușit să ajungă la mal, țipând disperați după ajutor.

Mai multe persoane care se aflau pe plajă au sărit să îi salveze, reușind să îi aducă pe uscat, cei doi tineri fiind conștienți.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Ștefănești, dar a plecat și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, fata și băiatul urmând a fi aduși la spital pentru mai multe investigații. 

În urmă cu două săptămâni, un bărbat de 42 de ani care s-a aventurat cu o saltea penumatică pe barajul de la Stânca și-a pus pe jar amicii după ce a dispărut din raza lor vizuală, fiind alertați pompierii. Când să iasă din subunitatea de la Ştefăneşti, aceştia au fost anunţaţi că bărbatul ieşise din apă, viu şi nevătămat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarii din județ au spus "pas" ședinței în care trebuia aprobată majorarea tarifului la apă

astăzi, 15:04
357

Membrii Adunării Generale a Acționarilor de la ADI Aqua au fost convocați, luni, în ședință, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind aprobarea majorării tarifului pentru serviciile...

S-a găsit soluția pentru comercializarea brazilor în Piața Centrală

astăzi, 12:30
1306

Comercianții care vând brazi vor putea să își valorifice marfa și anul acesta în Piața Centrală din municipiul Botoșani.În baza contractelor de închiriere pe c...

A fost aprobată noua Metodologie privind mişcarea personalului didactic. Ce s-a modificat!

astăzi, 08:03
734

Potrivit lui Liviu Axinte, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ, principala modificare constă în schimbarea ordinii anumitor etape din calendar. Pretransferul personal...