Tânăr înjunghiat de tovarășul de pahar

Tânăr înjunghiat de tovarășul de pahar

Un tânăr de 19 ani din Tudor a ajuns la spital duminică seară după ce a fost înjunghiat în zona inghinală de către prietenul lui de pahar. Incidentul a avut loc la ieşirea dintr-un bar din localitate, duminică seară.

După ce tânărul de 19 ani a stat la băut cu un amic, în vârstă de 37, între cei doi a izbucnit un scandal, pe fondul unor reproşuri şi neînţelegeri mai vechi. Fără a sta pe gânduri, bărbatul de 37 de ani a scos un cuţit, pe care îl avea asupra lui, şi i l-a înfipt prietenului de pahar în zona abdominală. Lama a intrat mai jos de abdomen, fiind aproape de zona intimă a acestuia. Cu o hemoragie puternică, victima a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă cu medic, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la spital. 

Cazul a intrat în atenţia Poliţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
120

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
117

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
140

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...