Tâlhărie în apropierea unui club din Dorohoi! Bărbat bătut și lăsat fără telefon!

Un bărbat care se afla în apropierea unui club din municipiul Dorohoi a fost atacat de trei indivizi, care după ce l-au lovit i-au furat telefonul mobil.

 

Tâlhărie în apropierea unui club din Dorohoi! Bărbat bătut și lăsat fără telefon!

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii dorohoieni au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, toţi din comuna Şendriceni, judeţul Botoşani, aceştia fiind bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că la data de 08.09.2017, în jurul orei 23.30, în timp ce se aflau în apropierea unui club de pe raza  municipiului Dorohoi, urmare a unui conflict spontan cu persoana vătămată şi prin întrebuinţarea de acte de violenţă, i-au sustras un telefon mobil în valoare de 2.500 lei.

"În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
179

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
270

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...