Studentul din Copălău, care a căzut de la etajul patru, a scăpat ca prin minune!

"Este vorba despre un student foarte bun al Facultății de Mecanică, învața foarte bine și a intrat la facultate cu o medie foarte bună. A terminat sesiunea cu medii foarte bune, este student în primul an și a reușit să-i surprindă pe toti profesorii obținând medii de 10 la niste materii foarte grele".

Studentul din Copălău, care a căzut de la etajul patru, a scăpat ca prin minune!

   foto: bzi.ro

Tânărul din Copălău, județul Botoșani, student la Facultatea de Mecanică din Iasi, din cadrul Universitatii Tehnice, a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul patru al căminului studențesc, în Iași. Miercuri seara, după o petrecere presarata de alcool, la care s-a adăugat și o tigară cu marijuana, Bogdan a căzut de la etajul patru al caminului T10, din campusul Tudor Vladimirescu.

Apropiații băiatului exclud orice tentativă de suicid, deci se ia în calcul o cădere accidentală. Reprezentanții Universității sunt uimiți și spun că Bogdan este un student model. 

"Este vorba despre un student foarte bun al Facultatii de Mecanica, învata foarte bine si a intrat la facultate cu o medie foarte buna. A terminat sesiunea cu medii foarte bune, este student în primul an si a reusit sa-i surprinda pe toti profesorii obtinând medii de 10 la niste materii foarte grele. Din informatiile pe care le avem, se pare ca studentul a consumat alcool destul de mult la zona de agrement Ciric. Ulterior, a mai participat la o minipetrecere în camin, unde a fumat ce nu a trebuit. Deoarece se simtea putin rau si avea nevoie sa se odihneasca, a mers în alta camera, la un alt coleg", a declarat pentru bzi.ro Bogdan Budeanu, Directia Servicii Studentesti.

Tânarul în vârsta de 19 ani a plecat de la petrecerea la care se afla, într-o alta camera de camin, la un alt coleg, pentru a se odihni, deoarece nu se simtea bine. Acesta s-a asezat pe un pat de lânga un geam deschis si, ametit de alcool si alte substante, nu si-a dat seama ca se apleaca prea tare, cazând de la etajul patru. Cei care au fost la fata locului spun ca baiatul a avut foarte mult noroc, deoarece a cazut pe spatiul verde, între placile de beton. Astfel, câtiva centimetri îi puteau fi fatali.

Toti cei care îl cunosc pe tânarul de 19 ani au numai cuvinte de lauda la adresa lui si exclud varianta unei sinucideri, spun sursele bzi.ro. "Simtea ca se sufoca, avea nevoie de aer si s-a pus pe un pat care era îndreptat spre geam. A deschis geamul, iar colegul lui s-a dus sa duca gunoiul. Când s-a întors, nu l-a mai gasit în camera. Noi spunem ca totul a fost un accident, deoarece el este un tânar plin de viata si chiar în acea seara dorea sa mai participe la o petrecere. Este un copil foarte bun, a gresit si va plati, din pacate, foarte mult pentru asta. Din câte stim, viata lui nu este în pericol, dar vor exista mai multe urmari. Ajutam familia, am dat o camera pentru parintii lui, daca vor sa vina în Iasi", mai spune Bogdan Budeanu.

Baiatul a fost transportat de urgenta la spital, în stare grava. Acesta a fost stabilizat de catre medici si va fi supus unei interventii chirurgicale.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi a fost transportat un tânar în vârsta de 19 ani, din judetul Botosani, student în Iasi. Acesta a cazut de la etajul patru al unui camin si a suferit mai multe traumatisme, contuzii si fracturi. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunostintei, fractura cu minima deplasare la nivelul ramului ischio-pubian stâng, fractura complexa la nivelul femurului drept, contuzie hepatica, contuzie pulmonara. Acesta a fost internat la Ortopedie, la Terapie Intensiva. Pacientul este stabil si va fi supus unor interventii chirurgicale", precizeaza prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
321

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
549

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
164

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...