TRAGEDIE: O procuroare s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al Parchetului General!

Un apel la 112 a anunțat că o femeie amenință că sare de la etajul cinci al sediului central al Parchetului General. Până la sosirea forțelor de intervenție, femeia s-a aruncat în gol și a murit pe loc. 

TRAGEDIE: O procuroare s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al Parchetului General!

O procuroare de la Parchetul General s-a sinucis aruncându-se de la etajul cinci al instituției, transmite Digi 24. Un apel la 112 a anunțat că o femeie amenință că sare de la etajul cinci al sediului central al Parchetului General. Până la sosirea forțelor de intervenție, femeia s-a aruncat în gol și a murit în urma impactului cu solul. 

Potrivit unor informațiilor prezentate de Digi 24, femeia avea 53 de ani și a fost șefa biroului de relații publice din Parchetul General.

Șefa serviciului de ambulanță București, Alice Grasu, a precizat la Antena 3 că apelul la 112 a fost făcut la ora 11.33, iar ambulanța a ajuns în 9 minute, dar ”rănile suferite erau incompatibile cu viața”.

Potrivit ISU București-Ilfov, victima s-ar fi aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, fiind declarat decesul.

La fața locului s-a deplasat Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și un procuror criminalist pentru a declanșa cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

"În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice", este mesajul transmis redacției Știri.Botoșani.Ro de către Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
2

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Proroc Ieremia; Sf. Cuv. Mc. Eftimie, Ignatie și Acachie

astăzi, 08:00
4

Sfântul Proroc Ieremia era din Anatot, cetatea preoţilor, în partea lui Veniamin, cetate departe de Ierusalim ca la trei mile.Tatăl său se numea Helchie şi era mai marele preoţilo...

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
96

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...