Șoferiță româncă pe camion, la un pas de moarte, salvată în ultima clipă de carabinierii italieni. "Nu voi putea să le mulțumesc niciodată îndeajuns!"

Carabinierii au fost nevoiți să găsească poziția exactă a femeii după semnalul telefonului său și o patrulă formată din doi carabinieri s-a prezentat imediat la fața locului.

Șoferiță româncă pe camion, la un pas de moarte, salvată în ultima clipă de carabinierii italieni. "Nu voi putea să le mulțumesc niciodată îndeajuns!"

Cornea Dorica, femeie româncă în vârstă de 46 de ani, rezidentă în localitatea italiană Florența, lucrează ca șoferiță pe camion pentru societatea Alptrans din Roncà, provincia Verona iar în după-amiaza zilei de ieri, 16 februarie 2018, aceasta a fost la un pas de moarte, fiind salvată de carabinieri în ultima clipă.

Potrivit rotalianul.com, care citeaza  ziarul local Gazzetta di Mantova, românca se afla la volanul camionului la ieșirea de pe autostrada A22. La un moment dat a auzit niște zgomote suspecte în remorca în care transporta o încărcătură de cabluri.

A tras camionul pe dreapta și a urcat în remorcă pentru a controla încărcătura, dar la un moment dat i-a căzut telefonul între cele două bobine mari de cabluri pe care le transporta. Aplecându-se să recupereze telefonul, Dorica a pierdut echilibrul și a căzut și ea între cele două bobine, blocându-se cu capul între ele. Nu mai reușea să iasă nicicum de acolo, ba chiar risca să se sufoce, precizează sursa citată.

Din fericire, a ajuns la telefon, reușind astfel să ceară ajutor cu ultimele puteri, respirând cu greu. Carabinierii se pare că au fost nevoiți să găsească poziția exactă a femeii după semnalul telefonului său și o patrulă formată din doi carabinieri s-a prezentat imediat la fața locului.

Ajunși acolo, cei doi militari au găsit-o pe conaționala noastră blocată în remorcă, aproape sufocată, au eliberat-o și au chemat o ambulanță care a transportat-o în cod galben la secția Urgențe a spitalului din Mantova. După îngrijirile medicale de rigoare, femeia a fost externată câteva ore mai târziu, iar acum este bine.

„Nu voi putea să le mulțumesc niciodată îndeajuns Carabinierilor din Mantova pentru umanitatea și pasiunea cu care au intervenit, care depășește atribuțiile lor. Aș vrea să se știe asta”, a declarat Maurizio Maggia, proprietarul societății Alptrans, care este angajatorul conaționalei noastre.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...