Șofer reținut de polițiști, după ce a fost controlat în trafic!

Șofer reținut de polițiști, după ce a fost controlat în trafic!

Poliţiştii din orașul Ștefănești au oprit în trafic, pe DN 24C, un autoturism care circula din direcția Stânca către localitatea Ripiceni, condus de C. T. de 47 de ani, cetățean moldovean.

 

În urma efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au găsit 28.420 țigarete (1.421 pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova, ascunse în locașuri special amenajate în podul pedalier, rezervor și în roata de rezervă.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, urmând a se propune soluție procedurală.

 

Totodată, ţigările, în valoare de aproximativ 14.210 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în timp ce autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Ștefănești.

 

Față de C. T. s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
1

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
58

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
122

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...