Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din... trafic!

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din... trafic!
Un botoșănean a rămas fără lemn, dar trebuie să plătească și 5.000 de lei amendă pentru că nu avea, pentru lemnul pe care îl transporta, documente de proveniență a mărfii.  

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea Havârna, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe drumul judeţean DJ 291 D, pe raza localităţii Cristineşti.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine materiale legale de provenienţă şi transport a mărfii.

În cauză s-a dispus confiscarea cantităţii de 3,17 metri cubi lemn de foc, conducătorul auto fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
299

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
514

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
151

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...