Și-a bătut crunt femeia pe care o iubea, apoi s-a spânzurat. Victima a fost transportată la Iași, dar se zbate între viață și moarte!

Și-a bătut crunt femeia pe care o iubea, apoi s-a spânzurat. Victima a fost transportată la Iași, dar se zbate între viață și moarte!

O imagine de coșmar, pe care nu o vor uita curând! De asta au avut parte oamenii dintr-un sat botoșănean care, alarmați de strigătele unei vecine, au mers să vadă ce se petrece. Când au ajuns, au văzut-o pe femeie prăbușită la pământ, inconștientă, într-o baltă de sânge, iar în holul casei, spânzurat, cel care o iubise de o viață întreagă.

Au chemat de urgență ambulanța și poliția. Femeia fusese lovită cu o violență extremă cu un ciocan în zona capului, până a căzut la pământ. Imaginea se pare că l-a trezit la realitate și pe bărbat care, îngrozit de ce făcuse, a luat imediat un cablu electric cu care s-a spânzurat în holul casei. 

Femeia a fost transportată la Urgențe, medicii luând decizia de a o transporta la Iași, ea prezentând politraumatisme și hemoragii la nivelul creierului. Ieri după-amiază a fost solicitat elicopterul SMURD, care a preluat-o de pe poligonul Unității Militare 01189 din municipiul Botoșani.

Între timp, oamenii au povestit că bărbatul în vârstă de 56 de ani fusese eliberat în luna decembrie din Penitenciar, după 13 ani de detenție pentru un omor. Ieșit din pușcărie, el s-a întors la Elena, femeia în vârstă de 50 de ani pe care o iubise în tinerețe și care acum era divorțată și creștea un copil de 9 ani. 

Poliția a demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs tragedia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
22

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
145

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...