Septuagenar pe motocicletă, accidentat de un șofer din Botoșani

Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident rutier provocat de un șofer din județul Botoșani, un bărbat având nevoie de îngrijiri medicale.

Septuagenar pe motocicletă, accidentat de un șofer din Botoșani

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

La data de 29 septembrie, ora 17.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Roman Vodă, din orașul Siret, ajungând la intersecția cu strada Castanilor, un bărbat de 53 de ani din județul Botoșani, nu a acordat prioritate de trecere motocicletei conduse de un localnic de 74 de ani, intrând în coliziune cu aceasta.  

În urma impactului, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut, suferind leziuni, motiv pentru care, a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
176

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
262

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...