Motociclist încătușat în Zona Industrială, după ce a provocat un accident în timp ce fugea de polițiști! FOTO
ACCIDENT!

Motociclist încătușat în Zona Industrială, după ce a provocat un accident în timp ce fugea de polițiști! FOTO
Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care a provocat, duminică seara, un accident pe Calea Națională, în apropiere de Electroalfa, a ajuns în cătușe după ce a încercat să fugă de la fața locului.

Emanuel M. se deplasa pe o motocicletă, alături de un amic, dinspre Cătămărăști spre Gară. În apropiere de Electroalfa a auzit sirenele unei mașini de Poliție și întrucât tânărul nu posedă permis de conducere a crezut că oamenii legii sunt pe urmele lui, dar polițișii mergeau la un eveniment rutier în județ. Tânărul a accelerat cât de tare a putut, dar a pierdut controlul motocicletei, izbindu-se într-un autoturism parcat pe marginea străzii.

După impact, acesta a luat-o la fugă pe trotuar, dar polițiștii de care se speriase au reușit să îl prindă și l-au încătușat.

Amicul care era cu el pe motocicletă a avut nevoie de îngrijiri medicale, la locul accidentului ajungând și o Ambulanță.

Pe numele motociclistului oamenii legii vor întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Sursă foto: Facebook Radar Botosani Oficial



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
14

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
55

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
263

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...