Rezervorul burdușit cu țigări: Botoșăneanul a rămas și fără mașină!

Rezervorul burdușit cu țigări: Botoșăneanul a rămas și fără mașină!
Botoșăneanul în vârstă de 40 de ani a rămas fără cele 4.600 de țigarete, dar și fără mașina cu care transporta marfa de contrabandă.

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat, în cursul zilei de duminică, pe raza localităţii Stânca un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Truşeşti.
 
În urma efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au identificat  ascunse în rezervor, 230 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova şi duty free, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

Cantitatea de 4.600 de ţigarete a fost confiscată în vederea continuătii cercetărilor. De asemenea, poliţiştii au dispus indisponibilizarea autovehiculului în cauză.

Pe numele bărbatului de 40 de ani a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eclipsă totală de Lună în noaptea de 20 spre 21 ianuarie. De ce fenomenul se mai numește și ”Lună sângerie”

astăzi, 19:11
26

O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, maximul producându-se la ora 7.12 dimineața, când Luna se află foarte aproape de orizontul de nord-vest, ...

Tu ce film ai vrea să revezi?

astăzi, 17:49
49

Filme pe care nu le-ai văzut niciodată, filme pe care le revezi și la care te întorci de ani și ani. Gustul cinefililor nu garantează că titlurile de mai jos sunt cele preferate de to...

Gripa modifică programul de vizite în cea mai mare unitate medicală din județ!

astăzi, 17:02
158

Gripa limitează accesul vizitatorilor în secțiile Spitalului Județean Mavromati, măsura fiind dispusă ca urmare a unei adrese emise de Direcția de Sănătate Publică Botoșani. Conform aten...