RECORD! Bărbat ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 23,3 grade Celsius!
BOTOSANI

Pe data de 20 ianuarie 2017, un tanar in varsta de 22 de ani, din satul Slobozia, comuna Cordareni, a ajuns la spital cu cea mai scazut temperatura a corpului inregistratat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

RECORD! Bărbat ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 23,3 grade Celsius!

Miercuri insa, recordul a fost doborat de o temperatura incredibila. Un barbat un varsta de 70 de ani, din comuna Stauceni, a stat mai multe ore sub cerul liber, iar cand a fost gasit era aproape inghetat de frig.

A fost transportat cu o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, acesta avand o temperatura a corpului de doar 23,3 grade Celsius, fiind in hipotermie severa. 

Barbatul se afla in stare critica si are degeraturi la picioare, genunchi si maini, fiind preluat de medicii urgentisti si bagat intr-un amplu proces de incalzire a corpului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
609

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...