RECORD! Bărbat ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 23,3 grade Celsius!
BOTOSANI

Pe data de 20 ianuarie 2017, un tanar in varsta de 22 de ani, din satul Slobozia, comuna Cordareni, a ajuns la spital cu cea mai scazut temperatura a corpului inregistratat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

RECORD! Bărbat ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 23,3 grade Celsius!

Miercuri insa, recordul a fost doborat de o temperatura incredibila. Un barbat un varsta de 70 de ani, din comuna Stauceni, a stat mai multe ore sub cerul liber, iar cand a fost gasit era aproape inghetat de frig.

A fost transportat cu o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, acesta avand o temperatura a corpului de doar 23,3 grade Celsius, fiind in hipotermie severa. 

Barbatul se afla in stare critica si are degeraturi la picioare, genunchi si maini, fiind preluat de medicii urgentisti si bagat intr-un amplu proces de incalzire a corpului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
56

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
387

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...