Reacția polițiștilor suceveni, la vestea că Ioan Beșa s-a sinucis în Penitenciarul Botoșani: "S-a sinucis un criminal, criminalul colegului nostru. Să îmi pară rău?"

Trupul lui Beşa a fost ridicat miercuri de la Botoşani de mama sinucigaşului. Femeia îşi va îngropa fiul la câteva zile după ce a petrecut la nunta fiicei sale, la finele săptămânii trecute.

Reacția polițiștilor suceveni, la vestea că Ioan Beșa s-a sinucis în Penitenciarul Botoșani: "S-a sinucis un criminal, criminalul colegului nostru. Să îmi pară rău?"

Poliţistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, în calitatea sa de fost coleg al poliţistului ucis, dar şi de vicepreşedinte al Sindicatului de Poliţie "Diamantul", a declarat că nu poate să aibă vreun sentiment de părere de rău faţă de soarta lui Beşa.

"Din punctul meu de vedere cred că a intervenit justiţia divină şi s-a aplicat legea talionului. Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte. Până la urmă s-a sinucis un criminal, criminalul colegului nostru. Să îmi pară rău? Lui i-a fost milă când a ucis un om nevinovat? I-a fost milă de copiii minori care au rămas fără tată? Eu nu îl judec pe Beşa, fiecare om are dreptul să moară", a declarat pentru Monitorul de Suceava politistul Bogdan Bănică.

"Suferinţa cea mai mare rămâne a familiei colegului nostru, dar sunt oarecum împăcat sufleteşte că s-a făcut într-o anumită măsură dreptate", a mai spus sindicalistul din poliţie.

Condiţiile în care a murit Ioan Beşa în Penitenciarul Botoşani sunt anchetate în cadrul unui dosar penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.
 
Ioan Beşa l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu în seara zilei de 20 iulie, pe peronul Gării din Burdujeni. Beşa l-a atacat mişeleşte pe poliţist, din spate, înjunghiindu-l în zona cervicală şi aplicându-i ulterior foarte multe lovituri, inclusiv după ce poliţistul în vârstă de 38 de ani a căzut la pământ. Beşa a declarat ulterior că a vrut să se răzbune pe un poliţist pentru că a fost închis în Spania. Practic, Sorin Vezeteu ar fi fost ucis pentru că purta uniforma de poliţist, iar orice alt coleg putea fi în locul său, mai scrie sursa citată.

Ioan Beșa s-a sinucis marți după-amiaza, în penitenciarul Botoșani. Trupul lui Beşa a fost ridicat miercuri de la Botoşani de mama sinucigaşului, Melania Beşa. Femeia îşi va îngropa fiul la câteva zile după ce a petrecut la nunta fiicei sale, la finele săptămânii trecute.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...