Bărbat mort în scara unui bloc din Parcul Tineretului!

Bărbat mort în scara unui bloc din Parcul Tineretului!

Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a găsit sfârșitul, miercuri după-amiază, în scara blocului în care locuia, în Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani.

Bărbatul se afla pe casa scării, la etajul 1, când a căzut peste balustradă lovindu-se puternic de ciment.

A fost găsit de câțiva vecini care au sunat la 112. La fața locului a fost trimis echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar din păcate cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Cazul a fost preluat de polițiști, la locul tragediei ajungând și criminaliștii. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicina legală, în urma efectuării necropsiei urmând a se stabili cauza decesului, iar oamenii legii au deschis un dosar pentru moarte suspectă, urmând a fi stabilite împrejurările în care botoșăneanul a căzut de la etaj.

Cunoscuții sunt șocați de moartea bărbatului, despre care spun că era un om liniștit și muncitor, acesta lucrând ca instalator.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
4

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
28

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...