Polițiștii din toată țara sunt în alertă: o fată de 13 ani a fost răpită. Se face apel la cunoștința societății civile

Polițiștii din toată țara sunt în alertă: o fată de 13 ani a fost răpită. Se face apel la cunoștința societății civile

Poliţiştii din întreaga țară caută o minoră, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, și un tânăr, care i-ar fi cerut să o însoțească. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată,  Puică Daria-Maria, de 13 ani, din comuna Vultureni, județul Cluj, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m, 45 kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip colanți, de culoare neagră sau gri, model zebrat, tricou negru, cu model floral, și era încălțată cu pantofi sport.

Minora ar fi fost abordată de un tânăr, de 27 de ani, care i-a cerut să-l însoțească, ambii plecând într-o direcție necunoscută.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m, 75 kg, ten măsliniu, constituție slabă.

La momentul plecării cu minora, acesta era îmbrăcat cu un trening de culoare verde.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
191

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
304

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...