Percheziţii la mai multe locuinţe din Botoşani! Tineri suspectaţi că au furat din sediile unor firme, reţinuţi!

Trei tineri au fost reţinuţi, iar un al patrulea este cercetat în stare de libertate, aceştia fiind suspectaţi că au spart mai multe societăţi comerciale din Botoşani, de unde au sustras diverse bunuri, identificate de altfel în urma unor percheziţii. 

Percheziţii la mai multe locuinţe din Botoşani! Tineri suspectaţi că au furat din sediile unor firme, reţinuţi!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauze, poliţiştii i-au identificat pe  S.D. de 26 de ani, C.M. de 27 de ani, C.C. de 20 de ani şi A.G. de 18 ani, toţi din municipiul Botoşani ca fiind principalii suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt, în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017.

Cei patru tineri sunt bănuiţi că ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

"Astfel, în urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

Sâmbătă, 28.01.2017, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de S.D. de 26 de ani, C.M. de 27 de ani şi C.C. de 20 de ani, iar faţă de A.G. s-a dispus cercetarea sa în stare de libertate.

Duminică, pe numele celor trei tineri va fi formulată propunere de  arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
161

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
109

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...