Percheziţii DNA şi la FC Botoşani!

Şoc la FC Botoşani! Directorul economic al clubului a fost invitat miercuri la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie- Serviciul Teritorial Suceava, iar anchetatorii au ridicat documente din contabilitatea clubului.

Percheziţii DNA şi la FC Botoşani!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Informaţia a fost confirmată de Valeriu Iftime, acţionarul majoritar al FC Botoşani, care susţine că a aflat de acţiunea DNA abia miercuri, când s-a întors din Franţa.

"Ar fi fost un control, s-au ridicat nişte dosare, dar nu a spus nimeni nimic despre ce este vorba. Părerea mea este că e un control încrucişat, dar nu cred că să fie vreo problemă decât dacă este vreo plângere din asta prostească asupra clubului. Eu nu am niciun fel de emoţii, este doamna (Aura Ioniţă, directorul economic, n.r.) care dă explicaţii acolo. Eu nu ştiu ABSOLUT NIMIC despre ce este vorba şi de unde vine chestiunea asta. Am înţeles că sunt mai multe companii în oraş verificate şi nu-mi dau seama care este legătura cu FC Botoşani. Nimănui nu-i surâde când vine DNA-ul în control să ridice documente, dar să ridice, să verifice, dar nu am nicio emoţie", susţine Valeriu Iftime.

Mai mult, acţionarul echipei afirmă că nu are nicio legătură cu Direcţia Contribuabili Mijlocii.

"Eu nu am datorii la stat, dacă am avut restanţe am plătit penalităţi, nu ne-a iertat nimeni, nu cred că există vreo discuţie legată de plata impozitelor sau a TVA-ului, că impozit pe profit nu avem iar impozit pe pierdere nu-ţi dă nimeni. Habar nu am ce se întâmplă, sunt surprins că FC Botoşani a fost băgat aici, dar până la urmă o să aflăm mâine, după ce vine doamna de la Suceava" spune Valeriu Iftime.

De partea cealaltă, reprezentanţii DNA admit că se derulează audieri şi că au avut loc percheziţii la FC Botoşani însă nu au conformat legătura dintre acţiunea de la Fisc şi cea de la FC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
138

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
108

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
171

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...