O gravidă furioasă a lovit și amenințat cadrele medicale de la Maternitate! A fost chemată Poliția!

Scene incredibile pe holurile Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani! O gravidă internată în spital a agresat cadrele medicale, supărată că nu este lăsată să își vadă iubitul.

O gravidă furioasă a lovit și amenințat cadrele medicale de la Maternitate! A fost chemată Poliția!

Totul s-a întâmplat vineri dimineață. Femeia, în vârstă de 26 de ani, mai are câteva zile până să nască, dar a fost internată în spital din cauza unor probleme pe care le are cu sarcina.

Fără a obține aprobarea cadrelor medicale, femeia a luat decizia de a pleca de pe secție ținând morțiș să își vadă iubitul.

Personalul Secției de Obstetrică și Ginecologie i-a explicat că se pune în pericol dacă nu este sub supraveghere, dar gravida nu a putut fi înduplecată. Femeia a ieșit din salon, iar când o infirmieră și o asistentă au încercat să o oprească a sărit la acestea la bătaie, lovindu-le și zgâriindu-le.

„Gravida, cu sarcină în evoluţie, de 36 de săptămâni, a fost internată în garda de 2 februarie, cu semne de suferinţă fetală, pentru care s-a hotărât supraveghere în Secţia de obstetrică-ginecologie. În cursul dimineţii, aceasta a vrut să părăsească spitalul, fără avizul medicilor, moment în care a agresat infirmiera de salon şi asistenta de la Primire Urgențe, care a încercat să o oprească. În primul rând era vorba de siguranţa ei şi a fătului, fiind vorba de o sarcină nemonitorizată”, a declarat medicul Angela Ţurcanu, directorul medical al Spitalului Judeţean Mavromati.

Cei de la Maternitate au sunat la 112 și au anunțat incidentul, la fața locului deplasându-se un echipaj de poliție. Pe numele femeii care a agresat și amenințat personalul de la Secția De Obstetrică și Ginecologie a fost deschis un dosar penal, dar cu toate acestea ea a ales să părăsească unitatea sanitară. 

„În urma sesizării primite prin serviciul 112, direcţionată către Poliţia Municipiului Botoşani, a fost întocmit un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, care urmează a fi soluţionat procedural”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani. 

Nu este pentru prima dată când angajații Spitalului Județean Mavromati au de a face cu pacienți agresivi. Cel mai adesea, astfel de incidente au loc la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

astăzi, 17:01
3707

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 16:42
2243

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

astăzi, 16:25
916

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...