O gravidă furioasă a lovit și amenințat cadrele medicale de la Maternitate! A fost chemată Poliția!

Scene incredibile pe holurile Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani! O gravidă internată în spital a agresat cadrele medicale, supărată că nu este lăsată să își vadă iubitul.

O gravidă furioasă a lovit și amenințat cadrele medicale de la Maternitate! A fost chemată Poliția!

Totul s-a întâmplat vineri dimineață. Femeia, în vârstă de 26 de ani, mai are câteva zile până să nască, dar a fost internată în spital din cauza unor probleme pe care le are cu sarcina.

Fără a obține aprobarea cadrelor medicale, femeia a luat decizia de a pleca de pe secție ținând morțiș să își vadă iubitul.

Personalul Secției de Obstetrică și Ginecologie i-a explicat că se pune în pericol dacă nu este sub supraveghere, dar gravida nu a putut fi înduplecată. Femeia a ieșit din salon, iar când o infirmieră și o asistentă au încercat să o oprească a sărit la acestea la bătaie, lovindu-le și zgâriindu-le.

„Gravida, cu sarcină în evoluţie, de 36 de săptămâni, a fost internată în garda de 2 februarie, cu semne de suferinţă fetală, pentru care s-a hotărât supraveghere în Secţia de obstetrică-ginecologie. În cursul dimineţii, aceasta a vrut să părăsească spitalul, fără avizul medicilor, moment în care a agresat infirmiera de salon şi asistenta de la Primire Urgențe, care a încercat să o oprească. În primul rând era vorba de siguranţa ei şi a fătului, fiind vorba de o sarcină nemonitorizată”, a declarat medicul Angela Ţurcanu, directorul medical al Spitalului Judeţean Mavromati.

Cei de la Maternitate au sunat la 112 și au anunțat incidentul, la fața locului deplasându-se un echipaj de poliție. Pe numele femeii care a agresat și amenințat personalul de la Secția De Obstetrică și Ginecologie a fost deschis un dosar penal, dar cu toate acestea ea a ales să părăsească unitatea sanitară. 

„În urma sesizării primite prin serviciul 112, direcţionată către Poliţia Municipiului Botoşani, a fost întocmit un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, care urmează a fi soluţionat procedural”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani. 

Nu este pentru prima dată când angajații Spitalului Județean Mavromati au de a face cu pacienți agresivi. Cel mai adesea, astfel de incidente au loc la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
391

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
695

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
195

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...