O gravidă furioasă a lovit și amenințat cadrele medicale de la Maternitate! A fost chemată Poliția!

Scene incredibile pe holurile Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani! O gravidă internată în spital a agresat cadrele medicale, supărată că nu este lăsată să își vadă iubitul.

O gravidă furioasă a lovit și amenințat cadrele medicale de la Maternitate! A fost chemată Poliția!

Totul s-a întâmplat vineri dimineață. Femeia, în vârstă de 26 de ani, mai are câteva zile până să nască, dar a fost internată în spital din cauza unor probleme pe care le are cu sarcina.

Fără a obține aprobarea cadrelor medicale, femeia a luat decizia de a pleca de pe secție ținând morțiș să își vadă iubitul.

Personalul Secției de Obstetrică și Ginecologie i-a explicat că se pune în pericol dacă nu este sub supraveghere, dar gravida nu a putut fi înduplecată. Femeia a ieșit din salon, iar când o infirmieră și o asistentă au încercat să o oprească a sărit la acestea la bătaie, lovindu-le și zgâriindu-le.

„Gravida, cu sarcină în evoluţie, de 36 de săptămâni, a fost internată în garda de 2 februarie, cu semne de suferinţă fetală, pentru care s-a hotărât supraveghere în Secţia de obstetrică-ginecologie. În cursul dimineţii, aceasta a vrut să părăsească spitalul, fără avizul medicilor, moment în care a agresat infirmiera de salon şi asistenta de la Primire Urgențe, care a încercat să o oprească. În primul rând era vorba de siguranţa ei şi a fătului, fiind vorba de o sarcină nemonitorizată”, a declarat medicul Angela Ţurcanu, directorul medical al Spitalului Judeţean Mavromati.

Cei de la Maternitate au sunat la 112 și au anunțat incidentul, la fața locului deplasându-se un echipaj de poliție. Pe numele femeii care a agresat și amenințat personalul de la Secția De Obstetrică și Ginecologie a fost deschis un dosar penal, dar cu toate acestea ea a ales să părăsească unitatea sanitară. 

„În urma sesizării primite prin serviciul 112, direcţionată către Poliţia Municipiului Botoşani, a fost întocmit un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, care urmează a fi soluţionat procedural”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani. 

Nu este pentru prima dată când angajații Spitalului Județean Mavromati au de a face cu pacienți agresivi. Cel mai adesea, astfel de incidente au loc la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Informatică de la Constanța!

astăzi, 14:45
266

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada Județeană de Informatică, precum și lotul care va reprezenta județul la faza națională.Elevii din lotul ...

Comunicat - În urma solicitărilor deputatului PSD Tamara Ciofu, Ministerul Sănătății a aprobat dotarea cu aparatură a cabinetelor medicilor de familie și a centrelor de permanență

astăzi, 14:12
72

Parlamentarul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că în urma mai multor solicitări pe care le-a adresat încă de anul trecut Guvernului pentru dotarea cabinetelor medicilor de familie ș...

Delegaţie Erasmus+ din patru ţări, la Palatul Administrativ din Botoșani! FOTO

astăzi, 13:45
175

Șapte profesori şi 17 elevi din Germania, Turcia şi Italia au fost astăzi în vizită la Palatul Administrativ, însoţiţi de gazdele lor- patru profesori şi 14 elevi ai Seminarului Te...