Anchetă la Maternitatea Botoșani după ce un copil s-a născut mort. A fost sesizată și Poliția

O anchetă va fi declanșată la Maternitatea Botoșani după ce un copil s-a născut mort, cazul fiind și în atenția Poliției. 

Anchetă la Maternitatea Botoșani după ce un copil s-a născut mort. A fost sesizată și Poliția

Conducerea Spitalului Județean Mavromati Botoșani va dispune efectuarea unei anchete la Secția de Obstetrică și Ginecologie, după ce un copil s-a născut mort. În acest caz au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, fiind așteptate concluziile medicilor legiști, după efectuarea necropsiei.

"Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul spitalului și-a declinat competența, cazul a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală. Nu am primit încă niciun rezultat al autopsiei. În momentul în care Anatomia Patologică și-a declinat competența procedura presupune anunțarea Poliției. Urmează să fie demarată o anchetă și în cadrul spitalului pentru investigarea acestui deces", a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

Marți seară, tatăl pruncului care s-a născut mort a venit la morgă pentru a lua acasă trupul neînsuflețit. Mama a mai rămas internată în spital, pentru tratament.

Mama, în vârstă de 18 ani, a ajuns duminică dimineața la Maternitate, după ce a acuzat dureri, fiind o sarcină la termen. Aceasta a născut câteva ore mai târziu o fetiță moartă. Tânăra susține că pruncul trăia când a ajuns la spital, în timp ce medicii au spus că bebelușul era mort când mama a fost internată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
336

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
137

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
399

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...