O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Un incident care putea avea urmări grave s-a produs, joi, pe drumul Botoșani-Suceava, înainte de intrarea în localitatea Vlădeni. 

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.

A fost urcată pe o platformă dar înainte de intrarea în localitatea Vlădeni chingile cu care era prinsă s-au desprins autoturismul căzând pe șosea. Norocul a făcut că duba nu a ajuns pe contrasens ci s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Duba, care a fost avariată, a fost scoasă din șanț de reprezentanții unei firme specializate de tractări din Botoșani. În urma acestui incident nu au fost înregistrate victime.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, traficul fiind întrerupt pentru câteva minute. 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
879

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
523

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
28

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...