Moarte misterioasă în Italia: corpul carbonizat al unei femei românce, găsit ars între trei anvelope de cauciuc

Moarte misterioasă în Italia: corpul carbonizat al unei femei românce, găsit ars între trei anvelope de cauciuc

Corpul unei tinere femei românce, a cărei identitate autoritățile nu o dezvăluie, a fost găsit carbonizat la Modena, în Emilia-Romagna. Decesul a survenit în primele zile ale lunii septembrie iar trupul, ars complet, a fost descoperit sub forma unui schelet. Cercetările autorităților au dovedit că acesta aparține unei fete de origine română care practica, se pare, prostituția.

Trupul a fost găsit ars, așezat între trei anvelope de cauciuc, în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Detaliile pe care le fac publice autoritățile în legătură cu acest caz sunt puține, o anchetă este în curs de desfășurare și investigațiile sunt rezervate. Femeia româncă a fost ucisă, conform declarațiilor experților de la Medicina Legală, în ziua de 1 sau 2 septembrie. Deși locuia în regiunea Veneto, a fost găsită moartă la Modena, unde nu se știe dacă a ajuns când încă era în viață sau trupul ei a fost transportat după moarte și aruncat în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Gazzetta di Modena relatează că ar exista un suspect care a fost în ultimele zile supus interogatoriilor și cercetărilor din partea poliției științifice (RIS)

Bărbatul, un italian din Savignano, provincia Forlì-Cesena, a fost interogat în ultimele zile de către poliție și i s-au recoltat o mulțime de probe cu scopul de a se căuta eventuale urme biologice sau orice constatare utilă pentru anchetă, referitoare la fata româncă sau la locul unde a fost găsit corpul carbonizat. Bărbatul este cercetat pentru omor agravat și distugere de cadavru.

Informațiile sunt încă prea fragmentare și nu formează pentru moment o poveste coerentă, declară investigatorii. Autoritățile sunt prudente în declarații până la elucidarea definitivă a cazului. (Rotalianul.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
321

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
549

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
163

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...