A intrat cu mașina în gard: Ce au descoperit polițiștii despre tânărul de 18 ani aflat la volan!

Un accident a scos la iveală mai multe nereguli, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Copălău, alegându-se cu dosar penal pentru două infracțiuni grave. 

A intrat cu mașina în gard: Ce au descoperit polițiștii despre tânărul de 18 ani aflat la volan!

   foto: arhivă

În cursul zilei de luni, în urma activităţolor investigativ-informative efectuate de poliţiştii oraşului Flămânzi, aceştia au întocmit un dosar penal pe numele unui tânăr de 18 ani, din comuna Copălău, pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Potrivit IPJ Botoșani, din cercetări a rezultat faptul că la data de 21 septembrie acesta a condus un autoturism pe raza localităţii Cerbu, fără a deţine permis de conducere şi fără ca autovehiculul respectiv să fie înregistrat sau înmatriculat în circulaţie.

Totodată, adaugă polițiștii, pe timpul deplasării, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, în vederea luării măsurilor legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
51

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
115

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
84

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...