UPDATE! Miros de gaz intr-o casa din Dorohoi! Proprietarul a fost declarat decedat! FOTO
NEWS ALERT

Pompierii si medicii dorohoieni sunt in alerta in aceste momente! In urma unui apel la 112 s-a anuntat ca, intr-o casa situata pe strada Salciilor, se simte puternic miros de gaz, iar un barbat de 58 de ani este inconstient.

UPDATE! Miros de gaz intr-o casa din Dorohoi! Proprietarul a fost declarat decedat! FOTO

Alarma a fost data de catre proprietara, care s-a trezit brusc din somn dupa ce a simtit mirosul de gaz. Spre locul solicitarii au plecat pompierii si paramedicii SMURD, impreuna cu un echipaj de ambulanta din cadrul SJA, iar in baia apartamentului l-au gasit pe sotul femeii, in stop cardio-respirator. 

"Acesta a fost scos din baie de pompieri și predat echipajului SMURD, care împreună cu un alt echipaj al SJA chemat în sprijin, continua resuscitarea și la aceasta ora", a declarat plt. maj. Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani.

Pana la sosirea echipajelor, pompierii din dispecerat au sfătuit-o pe femeie sa deschidă ușile și geamurile pentru a aerisi incaperile.

Din cate se pare, gazul a provenit de la un boiler improvizat ce era montat in baie, iar barbatul se afla in cada. 

UPDATE, ora 21:40

Dupa aproximativ o ora de resuscitare, proprietarul casei, in varsta de 58 de ani, a fost declarat decedat de catre medici. Trupul sau va fi ridicat de Medicina Legala. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
298

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
512

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...