Microbuz cu romani implicat intr-un grav accident in Ungaria: 3 morti si 5 raniti

Potrivit unor informatii, accidentul s-a produs intre un micobuz inmatriculat in Romania si un autobuz, la Szolnok, la 150 de kilometri de granita cu Romania.

Microbuz cu romani implicat intr-un grav accident in Ungaria: 3 morti si 5 raniti

Trei romani au murit si alti cinci au fost raniti, sambata, in urma unui accident care a avut loc la Szolnok, in Ungaria, la aproximativ 150 de kilometri de granita cu Romania, fiind implicate un autobuz si un microbuz.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Consulatul General al Romaniei la Szeged urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sambata, in zona localitati Szolnok, din Ungaria.

"Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetateni romani si ranirea altor 5. Reprezentantii oficiului consular au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la identitatea victimelor si starea de sanatate a persoanelor ranite", a transmis MAE.

Ancheta autoritatilor locale este in curs de desfasurare, mai arata MAE, iar pana in prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost inregistrate solicitari de asistenta consulara.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...