Mărturia înlăcrimată a bărbatului bătut crunt de cei doi tineri: "Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine?"

Mărturia înlăcrimată a bărbatului bătut crunt de cei doi tineri: "Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine?"

   Foto: digi24.ro

Bărbatul în vârstă de 66 de ani lovit crunt de de doi tineri (unul dintre ei este din Botoșani!), la Braşov, şi-a recăpătat cunoştinţa, dar va avea nevoie de mult timp ca să se recupereze, în urma bătăii încasate.

Bărbatul a suferit o fractură de coloană cervicală, a pierdut mai mulţi dinţi şi resimte dureri în tot corpul. 

Muncea pentru unul dintre agresori, iar acesta s-a enervat când victima şi-a cerut banii care i se cuveneau.

La 66 de ani, e nevoit să muncească pământul, pentru a-și ajuta fiul bolnav. Acum nu se gândește la pedeapsa pe care ar merita-o cei care mai aveau puțin și-l omorau în bătaie. Singura sa grijă e să revină cât mai repede la muncă, relateaza Digi24.ro (vezi video).

„Eu știu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân... Nu-mi amintesc exact... Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine? E frumos? Nu e frumos! De ce să dau într-un om care muncește? De ce să dau în el?”, spune bărbatul.

Dumitru Neculai a fost bătut crunt la sfârșitul săptămânii trecute. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Cei doi tineri care l-au lovit pe bărbat chiar și după acesta și-a pierdut cunoștința au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, iar celalalt de 23 ani, din judetul Buzau, au batut cu bestialitate un barbat de 66 ani din judetul Vrancea. Agresiunea s-a petrecut într-un pasaj din municipiul Brașov.

Ceplinsche Adrian si Mircea Mihai Constantin i-au aplicat zeci de lovituri batranului, chiar si dupa ce acesta a cazut pe scari, pierzandu-si constiinta. 

Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost retinuti de catre politisti, pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile.

Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

Duminică, 22 Septembrie 2019
478

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o deza...

Drum de 1,8 milioane de lei pentru o comună din județ

Duminică, 22 Septembrie 2019
950

Primăria comunei Corni a lansat procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor de refacere și modernizare ale unui drum sătesc, pe un segment de 1,65 km, proiect în ...

Viața bate filmul: în vârstă de 65 de ani, s-a pus la băut cu iubitul fostei amante, apoi a fost lovit cu toporul în cap

Duminică, 22 Septembrie 2019
1659

Un bărbat de 65 de ani din județ se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de iubitul fostei sale concubine.Incidentul a avut loc în satul Lupăria, din comuna Prăje...