La un pas de a fi dați afară din locuințe din cauza datoriilor!

La un pas de a fi dați afară din locuințe din cauza datoriilor!

Au primit locuințe sociale de la stat, pentru care chiriile sunt modice, dar nu au fost în stare să le plătească și au acumulat și datorii la furnizorii de utilități, motiv pentru care vor fi evacuați!

Este cazul a două familii care stau în locuințe sociale în Parcul Tineretului și pe strada Adrian Adamiu, din municipiul Botoșani.  

Într-unul dintre cazuri contractul încheiat cu Locativa a expirat, iar chiriașii nu au dat niciun semn, având și datorii, în cel de-al doilea caz datoriile la plata chiriei și la utilități depășesc 7.000 de lei. 

"Vom face două evacuări în zilele următoare. În cazul uneia dintre locuințe nu au contract reactualizat și nici măcar nu au venit să facă o eșalonare a datoriilor", a precizat Florinel Gornea, directorul Locativa.

Locativa, cea care administrează locuințele sociale, face evacuările doar în baza unor sentințe judecătorești definitive și irevocabile. Sute de astfel de acțiuni sunt deschise periodic în instanță.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai multe zone din municipiul Botoşani au rămas deja fără apă!

astăzi, 12:03
146

Alimentarea cu apă a început deja să fie sistată în mai multe zone din municipiul Botoşani, acest lucru datorându-se faptului că rezervoarele încep deja să se golească....

Directorul Nova Apaserv: Recomandăm să se facă rezerve de apă! Probleme ar putea fi două zile!

astăzi, 10:47
3207

Problemele apărute la Barajul de la Bucecea, unde se execută lucrări de mentenanță de către Administrația Bazinală de Apă Siret, ar putea duce la sistarea alimentării cu apă în munici...

Doi botoșăneni au INTERZIS ÎN TOATE barurile, cluburile, discotecile de pe raza municipiului Botoşani!

astăzi, 10:36
374

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2017, în timp ce se afla în incinta unui club de pe raza municipiului Botoş...