Italia: Șofer român ucis de un camion condus de un bărbat italian. Șoferul camionului fuge de la locul accidentului

Șoferul român a decedat pe loc, iar persoana care circula cu el în mașină a suferit mai multe răni, fără a fi în pericol de moarte. 

Italia: Șofer român ucis de un camion condus de un bărbat italian. Șoferul camionului fuge de la locul accidentului

Tragedia a avut loc în această dimineață de vineri, 14 septembrie 2018, în localitatea Taurisano din provincia Lecce (Puglia), unde un șofer român de 44 de ani, care se afla la volanul unui automobil Mercedes, a fost ucis de un camion condus de un bărbat italian. Șoferul italian a fugit apoi de la locul accidentului.

Potrivit Rotalianul.ro, totul s-a întâmplat în jurul orei 6.00 dimineața, în via San Donato, din localitatea susmenționată, relatează presa locală, pe unde tranzitau conaționalul nostru și o altă persoană aflată în automobilul Mercedes cu el. Dintr-o primă reconstituire a dinamicii tragicului accident, se pare că mașina condusă de bărbatul român a fost lovită de un camion care transporta carne, impactul făcând ca automobilul Mercedes să se întoarcă la 360 de grade și apoi să se lovească de un stâlp.

Șoferul român a decedat pe loc, iar persoana care circula cu el în mașină a suferit mai multe răni, fără a fi în pericol de moarte. Șoferul camionului, un bărbat italian de 33 de ani,  originar din Sicilia și care se presupune că este angajat al societății Ciullo Carni din zonă, a fugit imediat de la fața locului fără a oferi ajutor victimelor.

Ulterior, șoferul italian a fost identificat de către polițiști și găsit la sediul societății susmenționate, unde a fost arestat pentru omor stradal (n.r. – infracțiune introdusă în Codul Penal italian în 2016) și pentru neacordarea de prim-ajutor victimelor accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
509

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
146

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
220

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...