Italia: Șofer român ucis de un camion condus de un bărbat italian. Șoferul camionului fuge de la locul accidentului

Șoferul român a decedat pe loc, iar persoana care circula cu el în mașină a suferit mai multe răni, fără a fi în pericol de moarte. 

Italia: Șofer român ucis de un camion condus de un bărbat italian. Șoferul camionului fuge de la locul accidentului

Tragedia a avut loc în această dimineață de vineri, 14 septembrie 2018, în localitatea Taurisano din provincia Lecce (Puglia), unde un șofer român de 44 de ani, care se afla la volanul unui automobil Mercedes, a fost ucis de un camion condus de un bărbat italian. Șoferul italian a fugit apoi de la locul accidentului.

Potrivit Rotalianul.ro, totul s-a întâmplat în jurul orei 6.00 dimineața, în via San Donato, din localitatea susmenționată, relatează presa locală, pe unde tranzitau conaționalul nostru și o altă persoană aflată în automobilul Mercedes cu el. Dintr-o primă reconstituire a dinamicii tragicului accident, se pare că mașina condusă de bărbatul român a fost lovită de un camion care transporta carne, impactul făcând ca automobilul Mercedes să se întoarcă la 360 de grade și apoi să se lovească de un stâlp.

Șoferul român a decedat pe loc, iar persoana care circula cu el în mașină a suferit mai multe răni, fără a fi în pericol de moarte. Șoferul camionului, un bărbat italian de 33 de ani,  originar din Sicilia și care se presupune că este angajat al societății Ciullo Carni din zonă, a fugit imediat de la fața locului fără a oferi ajutor victimelor.

Ulterior, șoferul italian a fost identificat de către polițiști și găsit la sediul societății susmenționate, unde a fost arestat pentru omor stradal (n.r. – infracțiune introdusă în Codul Penal italian în 2016) și pentru neacordarea de prim-ajutor victimelor accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

160 de ani de la Unirea Principatelor Române, la Muzeul Județean Botoșani

astăzi, 10:25
25

Muzeul Județean Botoșani, în colaborare cu Liceul "Alexandru cel Bun" Botoșani, organizează miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 12.30, în Sala Mare a muzeului simpozion...

Ciudățenii provocate de salariul minim în construcții

astăzi, 09:55
231

Salariul minim de 3.000 lei brut în sectorul construcțiilor produce unele ciudățenii. Nu știm dacă Ordonanța lăcomiei 114 a fost gândită așa în mod intenționat. Pare mai de...

Biroul pentru Imigrări Botoșani, despre modificările legislative privind regimul străinilor care ajung în judeţ

astăzi, 09:29
65

Biroul pentru Imigrări Botoșani reamintește tuturor celor interesați cu privire la punerea în aplicare, începând cu data de 9 noiembrie a.c., a Legii nr. 247 pentru modificare ș...