Incendiu la un canton din Corlăteni. Pompierii solicitaţi la faţa locului

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi marți, în jurul orei 6:55, pentru a interveni în satul Carasa, comuna Corlăteni.

Incendiu la un canton din Corlăteni. Pompierii solicitaţi la faţa locului

 

Incendiul a fost observat de un revizor de cale ferată și a sunat la numărul de urgență 112, anunțând autoritățile. La locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă, cu cinci subofițeri, o persoană de la SVSU Dimăcheni și un echipaj de poliție. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la podul cantonului, pe o suprafață de aproximativ opt metri pătrați. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, dar una s-a întors la Detașament datorită intervenției prompte a primului echipaj. Pompierii militari au intervenit imediat pentru limitarea pagubelor, incendiul fiind stins în limitele găsite de pompierii militari.”, a declarat pentru Dorohoi News, lt. col. Sorin Barbacariu, comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Cantonul respectiv era părăsit și nu era conectat la nicio sursă de electricitate. În urma incendiului nu au fost victime, înregistrându-se doar pagube materiale în valoare de aproximativ 1000 lei. Cauza probabilă a producerii incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Sursa: dorohoinews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
7

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
342

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
172

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...