În urmă cu puțin timp: Trenul Dorohoi-Iași a fost scos de pe șine de un camion

În urmă cu puțin timp: Trenul Dorohoi-Iași a fost scos de pe șine de un camion

Un accident feroviar a avut loc, joi seară, între un tren Regio pe ruta Dorohoi-Iași și un camion, la trecere de nivel de cale ferată din localitatea ieșeană Leţcani.

Un tren a lovit un camion şi a deraiat. Din primele informaţii, camionul venea dinspre Dumeşti şi a făcut dreapta peste calea ferată fără ca şoferul să observe semnalele luminoase. Trenul Dorohoi – Iaşi a lovit camionul în plin, a deraiat, dar şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Din tren au fost evacuate aproximativ 20 persoane. In total au fost asistate doua persoane, mecanicul de locomotiva și șoferul camionului, dar amandoi refuza transportul la spital.

„Nu am văzut trenul. Nu am văzut semnalizarea, deoarece bătea soarele în semafor. Am încetinit, apoi am trecut", a spus șoferul camionului pentru Ziarul de Iași.

În zonă s-a format un ambuteiaj care se întinde pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
79

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
16

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
150

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...