În miez de noapte: Taximetrist din Botoșani lăsat cu "ochii în soare", după o cursă la Săveni!

În miez de noapte: Taximetrist din Botoșani lăsat cu "ochii în soare", după o cursă la Săveni!

Un taximetrist din municipiul Botoșani a învățat "pe propria piele" că nu este bine să te încrezi în promisiunile necunoscuților, după ce un tânăr pe care l-a transportat tocmai până în orașul Săveni a fugit fără a-i achita contravaloarea cursei.
    
Ce-i drept, tânărul i-a spus pe drum că nu are bani la el, dar i-a promis că la destinație va lua de la mama sa și îi va plăti, taximetristul fiind de acord.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de 3 spre 4 martie, cu puțin înainte de miezul nopții, clientul fugind în direcția unei stații de alimentare cu carburanți din apropierea locului în care s-a oprit taxiul.

Un echipaj de jandarmi ce acționa în zonă pentru menținerea ordinii și liniștii publice a fost oprit de șofer, care a povestit pățania și le-a furnizat semnalmentele tânărului.

La aproximativ 200 de metri, jandarmii l-au ajuns din urmă pe fugar, somându-l să se oprească, acesta conformându-se indicațiilor.
    
Conform unui comunicat remis de către IJJ Botoșani, sosirea taximetristului și identificarea i-au provocat însă o asemenea stare de agitație, încât a devenit agresiv, atât  verbal, cât și fizic, ceea ce i-a determinat pe jandarmi să procedeze la imobilizarea și încătușarea sa.

Oamenii legii i-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală, tânărul urmând să suporte rigorile legii pentru fapta săvârșită.

Deși aflat în plină noapte, se poate spune că taximetristul a rămas "cu ochii în soare”, păgubit pentru moment de suma de 70 de lei pe care clientul ar fi trebuit să i-o achite.
    
Se pare că tânărul nu este la prima ispravă de acest gen, fiind cunoscut pentru comportamentul său în rândul comunității transportatorilor locali.

Dosarul cu actele de sesizare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, în vederea continuării cercetărilor și încadrării faptei conform prevederilor Codului Penal, informeaza IJJ Botoșani.
    
           

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
498

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...