Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO
ACCIDENT!

Intersecţia dintre Ion Pillat şi strada Victoriei pare a fi una cu ghinion, în condiţiile în care în noaptea de marţi spre miercuri a “contabilizat” un nou accident rutier. Două persoane, mamă şi fiu, au ajuns pe patul de spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism.

 

Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO

Un autoturism Audi înmatriculat în Franţa, care se deplasa dinspre strada Victoriei, a pătruns în intersecţia cu strada Ion Pillat fără să acorde prioritate, lovind violent un Renault condus de o femeie, care circula regulamentar.

În urma impactului, Renault-ul a fost proiectat într-un indicator rutier, iar cealaltă maşină a ajuns, prin gardul viu, în grădina unui bloc, trezind proprietarii care se temeau să nu fi fost lovită şi ţeava de gaz.

Şoferul de la volanul autoturismului Audi a fugit dintre tufişuri, lăsându-l pe scaunul din dreapta pe proprietarul maşinii care le-a oferit poliţiştilor toate datele necesare.

De partea cealaltă, femeia aflată la volanul Renault-ului, medic în Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, în timp ce fiul ei, de 5 ani, a fost transportat la Secţia de Pediatrie, în condiţiile în care ocupanţii maşinii purtau centurile de siguranţă. O altă femeie, ce tocmai coborâse din Renault, spunea că şoferiţa se îndrepta spre casă, către Tudor Vladimirescu atunci când a lăsat-o în zona Panda şi dintr-odată a văzut autoturismul Audi "zburând" prin intersecţie şi lovind Renault-ul. Că impactul a fost deosebit de violent o dovedesc şi air-bag-urile sărite din autoturism.

"Am stabilit că autoturismul Audi A6 înmatriculat în Franţa, care se deplasa pe strada Victoriei dinspre Calea Naţională la intersecţia cu Ion Pillat nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi nu acordă prioritate de trecere unui autoturism Renault care se deplasa regulamentar. În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate şi avem două victime care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului implicat cu vinovăţie în accidentul rutier se pare că a părăsit locul accidentului, urmează să efectuăm cercetările specifice pentru identificarea acestuia", a spus agent şef Gabriel Botezatu din cadrul Biroului Rutier Botoşani.

Poliţiştii au făcut măsurători la faţa locului, iar pe numele şoferului fugar a fost întocmit un dosar penal. 6 ă 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe! VIDEO

Luni, 19 Martie 2018
258

Televiziunile centrale au anunțat, luni seara, că a murit Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio și TV.Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat ...

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

Luni, 19 Martie 2018
205

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

Luni, 19 Martie 2018
99

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...