Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO
ACCIDENT!

Intersecţia dintre Ion Pillat şi strada Victoriei pare a fi una cu ghinion, în condiţiile în care în noaptea de marţi spre miercuri a “contabilizat” un nou accident rutier. Două persoane, mamă şi fiu, au ajuns pe patul de spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism.

 

Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO

Un autoturism Audi înmatriculat în Franţa, care se deplasa dinspre strada Victoriei, a pătruns în intersecţia cu strada Ion Pillat fără să acorde prioritate, lovind violent un Renault condus de o femeie, care circula regulamentar.

În urma impactului, Renault-ul a fost proiectat într-un indicator rutier, iar cealaltă maşină a ajuns, prin gardul viu, în grădina unui bloc, trezind proprietarii care se temeau să nu fi fost lovită şi ţeava de gaz.

Şoferul de la volanul autoturismului Audi a fugit dintre tufişuri, lăsându-l pe scaunul din dreapta pe proprietarul maşinii care le-a oferit poliţiştilor toate datele necesare.

De partea cealaltă, femeia aflată la volanul Renault-ului, medic în Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, în timp ce fiul ei, de 5 ani, a fost transportat la Secţia de Pediatrie, în condiţiile în care ocupanţii maşinii purtau centurile de siguranţă. O altă femeie, ce tocmai coborâse din Renault, spunea că şoferiţa se îndrepta spre casă, către Tudor Vladimirescu atunci când a lăsat-o în zona Panda şi dintr-odată a văzut autoturismul Audi "zburând" prin intersecţie şi lovind Renault-ul. Că impactul a fost deosebit de violent o dovedesc şi air-bag-urile sărite din autoturism.

"Am stabilit că autoturismul Audi A6 înmatriculat în Franţa, care se deplasa pe strada Victoriei dinspre Calea Naţională la intersecţia cu Ion Pillat nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi nu acordă prioritate de trecere unui autoturism Renault care se deplasa regulamentar. În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate şi avem două victime care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului implicat cu vinovăţie în accidentul rutier se pare că a părăsit locul accidentului, urmează să efectuăm cercetările specifice pentru identificarea acestuia", a spus agent şef Gabriel Botezatu din cadrul Biroului Rutier Botoşani.

Poliţiştii au făcut măsurători la faţa locului, iar pe numele şoferului fugar a fost întocmit un dosar penal. 6 ă 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescentă din Botoşani, reţinută după un flagrant al poliţiştilor!

astăzi, 15:53
383

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești, judeţul Nemaţ, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 65 ani, din Horia, ar fi fost victima unei ...

Scuza unui hoţ care acţiona lângă Piaţa Centrală: Depresia de care suferă e de vină!

astăzi, 15:40
329

O tânără de 17 ani, din comuna Dobârceni, a fost cât pe ce să rămână fără telefonul mobil pe care îl avea supra sa, dar l-a observat la timp pe cel care, în ...

Pirat auto prins de poliţişti, iertat de judecători pe motiv că scopul legii nu este aplicarea sancţiunilor pecuniare

astăzi, 14:07
1832

C.R. a fost oprit de poliţişti, în luna aprilie a anului trecut, în timp ce transporta persoane fără a deţine o autorizaţie. Acesta era cunoscut de oamenii legii, în condiţiil...