Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO
ACCIDENT!

Intersecţia dintre Ion Pillat şi strada Victoriei pare a fi una cu ghinion, în condiţiile în care în noaptea de marţi spre miercuri a “contabilizat” un nou accident rutier. Două persoane, mamă şi fiu, au ajuns pe patul de spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism.

 

Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO

Un autoturism Audi înmatriculat în Franţa, care se deplasa dinspre strada Victoriei, a pătruns în intersecţia cu strada Ion Pillat fără să acorde prioritate, lovind violent un Renault condus de o femeie, care circula regulamentar.

În urma impactului, Renault-ul a fost proiectat într-un indicator rutier, iar cealaltă maşină a ajuns, prin gardul viu, în grădina unui bloc, trezind proprietarii care se temeau să nu fi fost lovită şi ţeava de gaz.

Şoferul de la volanul autoturismului Audi a fugit dintre tufişuri, lăsându-l pe scaunul din dreapta pe proprietarul maşinii care le-a oferit poliţiştilor toate datele necesare.

De partea cealaltă, femeia aflată la volanul Renault-ului, medic în Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, în timp ce fiul ei, de 5 ani, a fost transportat la Secţia de Pediatrie, în condiţiile în care ocupanţii maşinii purtau centurile de siguranţă. O altă femeie, ce tocmai coborâse din Renault, spunea că şoferiţa se îndrepta spre casă, către Tudor Vladimirescu atunci când a lăsat-o în zona Panda şi dintr-odată a văzut autoturismul Audi "zburând" prin intersecţie şi lovind Renault-ul. Că impactul a fost deosebit de violent o dovedesc şi air-bag-urile sărite din autoturism.

"Am stabilit că autoturismul Audi A6 înmatriculat în Franţa, care se deplasa pe strada Victoriei dinspre Calea Naţională la intersecţia cu Ion Pillat nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi nu acordă prioritate de trecere unui autoturism Renault care se deplasa regulamentar. În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate şi avem două victime care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului implicat cu vinovăţie în accidentul rutier se pare că a părăsit locul accidentului, urmează să efectuăm cercetările specifice pentru identificarea acestuia", a spus agent şef Gabriel Botezatu din cadrul Biroului Rutier Botoşani.

Poliţiştii au făcut măsurători la faţa locului, iar pe numele şoferului fugar a fost întocmit un dosar penal. 6 ă 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au stabilit firmele care vor deszăpezi drumurile judeţene!

astăzi, 10:55
96

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoșani a desemnat câştigătorii la licitaţia organizată în vederea atribuirii contractelor pentru deszăpezirea drumurilor judeţene pentr...

COMUNICAT "În Parlament se dezbate Strategia de Dezvoltare Teritorială a României – Orizont 2035"

astăzi, 10:11
62

În aceste săptămâni, în Senatul României, în calitate de primă cameră sesizată, se află în dezbatere unul dintre cele mai importante proiecte de lege pentru s...

"Salvat" de polițiști, înainte de producerea unei tragedii pe șosea!

astăzi, 09:12
278

Doar printr-o minune bărbatul nu a produs o tragedie în trafic! În cursul zilei de miercuri, poliţiştii oraşului Săveni au depistat un tânăr de 34 de ani, din  satul ...