Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!

Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!
4.000 de lei este prejudiciul cauzat de un tânăr de 23 de ani, care vreme de trei luni a intrat în opt locuințe, de unde a furat bunuri și sume de bani. Pe lângă infracțiunile de furt calificat, acesta este cercetat și pentru violare de domiciliu și distrugere.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Hudeşti, ca fiind principalul bănuit de comiterea a şase infracţiuni de furt calificat, trei infracţiuni de violare de domiciliu şi distrugere.
 
"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada octombrie - decembrie 2017, acesta a pătruns prin efracţie în opt locaţii de pe raza comunelor Suharău şi Hudeşti, respectiv oraşului Darabani, de unde a sustras bunuri şi sume de bani, prejudiciul total fiind de aproximativ 4.000 de lei", informeaza IPJ Botosani.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi violare de domiciliu, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
349

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
622

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
177

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...