Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!

Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!
4.000 de lei este prejudiciul cauzat de un tânăr de 23 de ani, care vreme de trei luni a intrat în opt locuințe, de unde a furat bunuri și sume de bani. Pe lângă infracțiunile de furt calificat, acesta este cercetat și pentru violare de domiciliu și distrugere.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Hudeşti, ca fiind principalul bănuit de comiterea a şase infracţiuni de furt calificat, trei infracţiuni de violare de domiciliu şi distrugere.
 
"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada octombrie - decembrie 2017, acesta a pătruns prin efracţie în opt locaţii de pe raza comunelor Suharău şi Hudeşti, respectiv oraşului Darabani, de unde a sustras bunuri şi sume de bani, prejudiciul total fiind de aproximativ 4.000 de lei", informeaza IPJ Botosani.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi violare de domiciliu, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
456

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
447

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
23

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...