Hoț de icoane băgat după gratii!

Botoșăneanul în vârstă de 51 de ani nu a avut nicio reținere în a fura chiar din casa Domnului! Întrucât mai avea la activ încă patru infracțiuni de furt și furt calificat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Hoț de icoane băgat după gratii!

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală Botoşani au identificat un bărbat de 51 de ani din comuna Tudora, ca fiind principalul bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că la data de 2 iulie, în jurul orei 12:00, bărbatul a pătruns prin forţarea unui geam lateral, într-o biserică din localitatea Tudora, de unde a sustras două icoane.

Întrucât bărbatul este cercetat şi în alte patru cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, poliţiştii au dispus faţă de acesta măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să se propună o altă măsură preventivă.

Cele cinci cauze penale au fost reunite şi se continuă urmărirea penală faţă de suspect sub aspectul săvârșirii a unei infracţiuni de furt şi a 4 infracțiuni de furt calificat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
8

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
118

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
77

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...