Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Ghinion pentru proprietarul unei case aflate în construcţie, după ce două incendii au izbucnit la interval de două zile. 

Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Iniţial pompierii au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă de pe strada Peco din municipiul Botoşani. 

Flăcările au cuprins o parte din acoperişul casei şi o anexă. Două echipaj de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au lichidat incendiul. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit. 

În noaptea de joi spre vineri pompieri au fost solicitaţi la aceeaşi adresă pentru a stinge un incendiu izbucnit la magazia de lemne. Potrivit pompierilor, exista pericolul ca flăcările să se extindă din nou la casă. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
288

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...