Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Ghinion pentru proprietarul unei case aflate în construcţie, după ce două incendii au izbucnit la interval de două zile. 

Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Iniţial pompierii au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă de pe strada Peco din municipiul Botoşani. 

Flăcările au cuprins o parte din acoperişul casei şi o anexă. Două echipaj de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au lichidat incendiul. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit. 

În noaptea de joi spre vineri pompieri au fost solicitaţi la aceeaşi adresă pentru a stinge un incendiu izbucnit la magazia de lemne. Potrivit pompierilor, exista pericolul ca flăcările să se extindă din nou la casă. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 19:25
1076

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...

Ilie Năstase, în lacrimi: "Sora mea ne-a părăsit astăzi. Acum, nimic nu este mai important!"

astăzi, 18:27
435

În urmă cu mai puțin de o oră, Ilie Năstase a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care îi roagă pe toți să înțeleagă durerea prin care trece, astăzi sora lui tre...

Concert caritabil "Împreună pentru Eric", invitați speciali Ion Paladi și Bobi Dumitraș!

astăzi, 16:32
926

Povestea micului nostru print a emotionat multa lume si cu ajutorul acestora s-au strans banii necesari pentru interventia chirurgicala ce a avut loc pe 24 mai, la Clinica Anadolu din Turcia, aproxima...