Fetiță de trei ani, transferată de urgență la Iași, cu arsuri pe aproape jumătate din suprafața pielii

Fetiță de trei ani, transferată de urgență la Iași, cu arsuri pe aproape jumătate din suprafața pielii

O fetiță de trei ani, din comuna Suharău, județul Botoșani, a fost trimisă în stare critică la Iași, după ce a căzut într-o oală cu apă clocotită.

Aceasta a ajuns în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu arsuri de gradele II și III pe circa 40% din suprafața pielii, iar medicii au decis transferarea de urgență a acesteia spre o clinică de specialitate din Iași.

Incidentul s-a petrecut marți seară, la domiciliul copilei. Mama acesteia se pregătea să îl spele pe frățiorul mai mic al fetei, un bebeluș de câteva luni, însă a lăsat oala cu apă clocotită pe podea. Într-un moment de neatenție, fetița a căzut în oală.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat imediat de către femeie, prin apel la 112, copila fiind ulterior preluată, împreună cu mama sa, spre spital.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...