Două accidente rutiere, la doar câteva minute distanță unul de altul! Două femei au ajuns la spital! GALERIE FOTO
ACCIDENT!

Doua accidente, in care au fost implicati pietoni, au avut loc, joi seara, in municipiul Botosani, la doar cateva minute distanță unul de altul.

Două accidente rutiere, la doar câteva minute distanță unul de altul! Două femei au ajuns la spital! GALERIE FOTO

 Colaj de la cele doua accidente  Foto: Stiri.Botosani.ro

Primul eveniment rutier a avut loc pe Calea Nationala, in fata Serviciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatricularea Vehiculelor Botoșani, unde o femeie in varsta de 62 de ani a traversat pe trecerea de pietoni, insa a fost acrosata de un autoturism Citroen, condus de o soferita.

Un echipaj de ambulanta din cadrul SJA Botosani a ajuns la fata locului si a preluat victima, transportand-o la spital pentru ingrijiri medicale.

Politistii au facut masuratori, pe perioada cat au facut cercetarea la fata locului traficul fiind blocat pe directia Stadion-Mall.


O alta femeie a fost ranita in fata Liceului Textil!

Dupa numai cateva minute, un alt accident rutier a avut loc tot pe Calea Nationala, tot pe trecerea de pietoni, insa in fata Liceului Textil.

Acolo, un autoturism VW Passat circula dinspre Gara spre Zona industriala, iar atunci cand a ajuns in dreptul trecerii a incetinit pentru a acorda prioritate unui barbat ce traversa strada. Atunci cand pietonul a ajuns in capatul trecerii, soferul spune ca dintr-odata s-a izbit in masina o femeie, in varsta de aproximativ 40 de ani, care alerga pe marcajul pietonal.

"Cand omul a ajuns in capatul trecerii, dintr-odata m-am trezit cu ea in partea asta. Eu chiar eram cu piciorul pe pedala sa accelerez si m-am trezit cu ea pe capota. Pacat de ce s-a intamplat, dar a fugit pe trecere", a spus soferul de pe VW Passat.

Femeia a fost preluata de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila si transportata la spital. Politistii au deschis doua dosare penale, cate unul pentru fiecare accident, iar soferii sunt cercetati pentru vatamare corporala din culpa.

FOTO - accident 1








FOTO - accident 2




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
401

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
711

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
197

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...